رزماری گیاهی دارویی و البته خوراکی است که از دیرباز در صنعت غذا و دارو کاربردهای زیادی دارد. رزماری برای مو و پوست بسیار مفید بوده و دارای خواص ضد التهابی طبیعی، آنتی اکسیدانی و ضد عفونیکنندگی قوی است. علاوه بر این، فواید متعددی برای پوست و مو دارد. اگر میخواهید در مورد خواص رزماری برای موی سر و پوست، خواص رزماری برای مو و ابرو، خواص دمنوش رزماری برای مو، خواص جوشانده رزماری برای موی سر، خواص عصاره رزماری برای مو، خواص جوشانده رزماری و… بیشتر بدانید، مطالعه این مقاله از وبسایت الارو را از دست ندهید.
گیاه رزماری برای مو و پوست فواید بسیاری دارد که شامل موارد زیر هستند:
از آنجایی که روغن رزماری خاصیت ضد التهابی داشته و سیستم عصبی بدن را تقویت میکند و همچنین باعث بهبود گردش خون میشود، برای موها بسیار مفید است. چرا که با استفاده از این روغن، خونرسانی به فولیکولهای مو بهبود پیدا کرده و باعث تقویت موی سر و جلوگیری از ریزش مو میشود.
همان طور که میدانید موخوره در اثر خشکی و بدون رطوبت ماندن موها ایجاد میشود. به منظور درمان موخوره، کافیست که روغن رزماری را به صورت روزانه به نوک و ساقههای موهایتان بزنید.
خواص گیاه رزماری را به طور کامل در این مقاله بخوانید.
روغن رزماری طبعی گرم داشته و بلغم آوری فوق العاده است. از روغن این گیاه میتوان برای تقویت سیستم ایمنی، بهبود گردش خون و تقویت موها، ابرو و مژه نیز استفاده کرد.
گیاه رزماری برای مو را میتوان به صورت روغن یا عصاره رزماری استفاده کرد. البته میتوان محصولات بهداشتی حاوی رزماری را نیز استفاده کرد. محصولاتی نظیر شامپو اولترا نوریش الارو مخصوص موهای نرمال که حاوی عصاره گیاه رزماری است.
برای تقویت و همچنین براقی و درخشندگی موها کافیست که به صورت روزانه از جوشانده رزماری برای موهای سرتان استفاده کنید.
برای درست کردن جوشانده رزماری، مقداری از این گیاه را در آب سرد انداخته و اجازه دهید خوب به جوش بیاید. هنگامی که آب تغییر رنگ داد و کمی بخار شد، جوشانده رزماری آماده است. کافیست که روزانه این جوشانده را روی موها اسپری کرده و یا یک روز در میان موهای خود را با آن بشویید و ماساژ دهید.
به منظور تهیه ماسک رزماری برای مو، کافیست مقداری ماست را با گیاه تازه آسیاب شده رزماری مخلوط کرده و آن را به ساقه و انتهای موها بزنید و سپس ماساژ دهید. اجازه دهید که ۴۵ دقیقه روی موهایتان باقی بماند. اگر این کار را در یک دوره دو الی سه ماهه انجام دهید، تمامی موخورههایتان از بین خواهد رفت.
البته اگر جز کسانی هستید که حوصله اسپری کردن جوشانده رزماری روی موهای خود را ندارید، میتوانید دمنوش رزماری را میل نمایید و بدین ترتیب موهایتان را تقویت کنید. حتی میتوانید از قطره رزماری برای مو استفاده کنید.
اگر میخواهید که در فرصت زمانی کوتاهتر شاهد تقویت موهای خود و همچنین قطع ریزش موها باشید، باید آب پیاز و رزماری را با هم مخلوط کرده و به صورت یک روز در میان این محلول را روی موهای خود بمالید و ماساژ دهید.
حال که با خواص رزماری برای مو و پوست آشنا شدید، اگر تهیه جوشانده رزماری، روغن رزماری و یا ماسک رزماری برایتان سخت است، میتوانید از محصولات بهداشتی حاوی رزماری نظیر شامپو رزماری الارو استفاده کنید. بعد از یک دوره مصرف متوجه تاثیر شامپو رزماری روی موهایتان خواهید شد.
در حال حاضر برندهای مختلف ایرانی و خارجی، شامپو رزماری تولید میکنند که البته در انواع ایرانی، شامپو رزماری برند الارو جز بهترینهاست.
قیمت شامپو رزماری در انواع خارجی و ایرانی آن در بازه قیمتی ۶۵.۰۰۰ تومان تا ۱۷۰.۰۰۰ تومان متغیر است.
حال که اطلاعات کاملی در مورد خواص رزماری برای مو به دستآورید، مطمئنا میدانید که رزماری نه تنها در آشپزخانه مفید است، بلکه میتواند مکمل مهمی برای کابینت دارویی شما باشد. این یک داروی طبیعی و کاملا بیخطر برای رشد مو و مراقبت از پوست است. اگر از مشکلات پوستی یا ریزش مو رنج میبرید، حتما آن را امتحان کنید.
روغن رزماری در بستهبندی و انواع مختلف خارجی و ایرانی آن موجود است. به همین دلیل نمیتوان قیمت روغن رزماری را به طور دقیق مشخص کرد، چرا که قیمت این محصول بسته به برندش متفاوت است.
از آنجایی که رزماری مادهای ارگانیک است، عوارض چندانی نداشته و تنها در برخی شرایط ممکن است باعث بروز حساسیت پوستی شود.